Adecco hoort bij World’s Best Workplace 2018

0

De Adecco Group behoort opnieuw tot de beste werkgevers van de wereld. Het uitzendconcern heeft zelfs een 5e positie behaald in de top-25 World’s Best Workplace 2018.

Dat heeft de organisatie, Great Place to Work, gistermiddag bekendgemaakt. De nummer één is softwarebedrijf Salesforce geworden.

Het is de 8e keer dat de World’s Best Workplace-verkiezing is gehouden. Een World’s Best Workplace is een organisatie die in meer dan vijf landen erkend is als goede werkgever vanuit het perspectief van de medewerker (gemeten door 58 stellingen over de mate van vertrouwen, trots en plezier) en vanuit het perspectief van de organisatie (analyse van het werkgeversbeleid op basis van negen thema’s).

Adecco: ontwikkeling medewerkers

De jury prijst Adecco onder meer om haar ceo of the month-programma, waarbij jonge talenten in de organisatie via een bootcamp-competitie de kans krijgen een  maand lang te ervaren hoe het is om ceo van het bedrijf te zijn.
ook biedt Adecco een trainingsprogramma waarin werknemers zich professioneel kunnen ontwikkelen en voor hen interessante studies mogen volgen. In 2016 mochten meer dan 200 medewerkers dit programma volgen.
en in Italië heeft Adecco het zogenoemde AmbizioneDanno project opgezet, waarin speciaal aandacht is voor vrouwen; in de eerste fase van dit project deden 32 vrouwelijke Adecco-medewerkers mee aan het Female Empowerment program.

In maart 2018 heeft Great Place to Work de Nederlandse Best Workplaces bekendgemaakt.

Bron: Great Place to Work

Lees ook: Twee Great Place to Work-titels Adecco

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer