STOOF-leerwerkprijs gaat naar Consolid

0

Uitzend- en detacheringsorganisatie Consolid heeft afgelopen vrijdag de STOOF leer-werkprijs gewonnen.

De uitreiking was op het STOOF-congres in Utrecht. De leerwerkprijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een uitzendvestiging die zich onderscheidt door de inzet voor het opleiden van flexkrachten. De Consolid bijdrage is een goede samenwerking geworden tussen de Consolid Vakschool en de voorgedragen vestiging Amsterdam Personenvervoer. Na de inzending van de argumenten waarom Consolid Amsterdam Personenvervoer de leerwerkprijs zou moeten verdienen, is door STOOF besloten Consolid te nomineren.

Genomineerden
Consolid was in goed gezelschap; Randstad, Start en Manpower waren de overige drie kanshebbers voor de prijs. Voorwaarde van STOOF is dat de deelnemende uitzendbedrijven specifiek één vestiging voordragen. Tijdens het STOOF-congres kreeg elke genomineerde de kans duidelijk te maken waarom de eretitel naar hun bedrijf moest gaan. Dit gebeurde met een filmpje van een minuut, gevolgd door een pitch van zeven minuten.


Persoonlijke benadering

Volgens STOOF-jury onderscheidt Consolid zich met name door de hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke benadering van alle kandidaten. Voor iedere (potentiële) kandidaat is Consolid bereid risico’s te nemen en haar nek uit te steken. Wanneer dit dan het gewenste resultaat geeft stemt dit tot grote tevredenheid.

Consolid: ’trots’
Consolid zegt ’trots’ te zijn op deze eretitel en vindt het goed dat de inzet en betrokkenheid op het gebied van het opleiden van mensen niet onopgemerkt is gebleven. Het wordt gewaardeerd door organisaties die er toe doen in ons werkveld. Maar het allerbelangrijkste blijven toch de mensen achter de succesverhalen. Consolid is blij met iedereen die de opleidingen tot een succes heeft gemaakt, van kandidaat tot vakspecialist tot docent.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer