Topmannen uitzendbranche bescheiden of …

0

De CEO’s van de grote vier uitzendorganisaties Adecco, Manpower, Randstad en USG People zijn er niet van overtuigd dat zij de beste persoon zijn voor hun huidige functie.

Dit bleek tijdens een discussie vrijdag op de World Employment Conference 2011.

Op de vraag of de topmannen zichzelf zouden aannemen, antwoordde geen van allen met een volmondig ‘ja’. USG-topman Rob Zandbergen vroeg zich af of het niet beter was om een jongere persoon op zijn functie te zetten, al was hij wel van mening dat ervaring ook belangrijk is. Ben Noteboom van Randstad is ervan overtuigd dat er kandidaten zijn die het werk net zo goed als hij, of zelfs beter, kunnen uitvoeren. Als hij iemand zou moeten aannemen, zou hij voor de beste kandidaat gaan. ‘Randstad heeft de perfecte instrumenten om de juiste kanditaat te kiezen,’ aldus Noteboon. Of hij dat dan zelf is, zou zich dan nog moeten uitwijzen. Ook Alain Dehaze, Regional Head of Nothern Europe van Adecco, wist niet of hij zichzelf zou aannemen.

Jeff Joerres, CEO van Manpower, was iets zekerder van zichzelf. Het feit dat hij nog steeds op zijn plek zit, ondanks alle veranderingen, zegt volgens hem genoeg. ‘Ik zal dus wel iets goed doen.’  

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer