UBN richt UBN Professionals op

0

UBN Uitzendbureau breidt haar dienstverlening uit met de oprichting van UBN Professionals. Dit bedrijfsonderdeel bemiddelt landelijk getalenteerde kandidaten op HBO en academisch niveau.

Hierdoor kan UBN haar bemiddelingsdiensten aanbieden voor tijdelijk en vaste dienstverbanden op alle niveaus. UBN kreeg naar eigen zeggen meer vraag bij opdrachtgevers naar hoger geschoolde kandidaten in de industriële en logistieke sectoren. Naast functies in de logistieke en industriële sectoren bemiddelt UBN Professionals een veel breder scala aan functies zoals functies in de sales, marketing, finance en ict.
In het dienstenpakker van UBN Professionals zit ook het geheel of gedeeltelijk uit handen nemen van het werving- en selectieproces. Ook de steeds meer gebruikte samenwerkingsvorm RPO (Recruitment Process Outsourcing) wordt aangeboden. In dit geval functioneert UBN als businesspartner voor een deel of alle werving- en selectieactiviteiten voor één of meerder functies. Daarnaast levert UBN diensten als detachering en de detavast-constructies.

Bron: UBN Professionals

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer