USG People neemt Netwerven over

0

USG People maakt bekend dat zij 51% van de aandelen van Netwerven heeft verworven.

Met het meerderheidsbelang in Netwerven wil USG People haar positie in online recruitment versterken.

Social referral recruitment
Netwerven is een Nederlandse onderneming die werkgevers helpt bij activiteiten op de scheidslijn tussen het effectief inzetten van online recruitment en online marketing. Netwerven levert onder meer de social referral recruitment tool Refurls, een oplossing waarmee bedrijven de sociale netwerken van hun medewerkers en contacten kunnen inzetten om nieuwe medewerkers te werven.

Netwerven: ‘versnelde ontwikkeling’
‘Netwerven gaat met USG People een versnelde ontwikkeling tegemoet, waarbij wij zelfstandig blijven opereren vanuit onze vestiging in Amsterdam. We blijven werken aan de uitgestippelde roadmap van onze portfolio, alleen zal de impact in de markt nog veel groter worden, zegt Jan Peter Tulp, directeur van Netwerven op hun website.

USG People/Netwerven.nl

Lees ook: Verdere omzetgroei USG People

In de komende editie van Flexmarkt (nr 10) die op 31 oktober verschijnt, staat een uitgebreid artikel over de trends in social recruitment. Interesse om het vakblad Flexmarkt te proberen?

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer