Verbraak nieuwe Director General Staffing bij Adecco

0

Corné Verbraak wordt 1 april 2016 de nieuwe Director General Staffing bij Adecco Group Nederland. Verbraak volgt Hans Pruis op, die sinds 1 januari CEO van Adecco Group Nederland is.

Corné Verbraak zal in zijn functie van Director General Staffing verantwoordelijk zijn voor alle uitzendactiviteiten van Adecco Group Nederland. Voor Verbraak betekent dit een terugkeer naar de organisatie waar hij zijn carrière in de HR-dienstverlening in 1994 startte.
Corné Verbraak (50) maakte in 1994 bij Adia Keser, de voorloper van Adecco Group Nederland, zijn entree in de wereld van HR-dienstverlening. Hij bekleedde de afgelopen jaren uiteenlopende management- en directiefuncties bij onder meer Vedior, Tempo-Team en Randstad. Bij de laatstgenoemde organisatie was hij eerder verantwoordelijk voor General Staffing.

De terugkeer

Over zijn terugkeer bij Adecco zegt Verbraak: ‘Het is geweldig om terug te keren bij de organisatie waar ik het uitzendvak ooit heb geleerd. Ik ben ruim twintig jaar geleden bij de bron begonnen, als vestigingsmanager. Ik weet dus hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat. Ik weet ook dat zowel de sector als Adecco voor grote uitdagingen staan, ondanks het marktherstel na de crisis van de afgelopen jaren. Ik verheug me erop mijn opgedane kennis en ervaring voor Adecco in te zetten en alle uitdagingen die ons wachten samen met mijn nieuwe collega’s aan te gaan.’

Bron: Adecco

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer