Wennemars in dienst bij Randstad

0

Oud-schaatser Erben Wennemars begint zijn maatschappelijke carrière bij uitzendbureau Randstad.

De tweevoudig wereldkampioen sprint wordt account adviseur voor het Randstad-programma ‘Goud op de werkvloer’. Dat maakte Wennemars en algemeen directeur Chris Heutink maandag bekend tijdens het congres ‘Goud op de werkvloer’ in Diemen.

Wennemars gaat in zijn nieuwe functie naast Bram Ronnes, oud-beachvolleyballer en programmamanager ‘Goud op de werkvloer’, werkgevers en (oud-)topsporters bij elkaar brengen. De oud-schaatser komt in dienst bij Randstad, waar hij medio juni drie dagen per week begint.

Goud op de werkvloer biedt topsporters de mogelijkheid om tijdens hun actieve sportcarrière relevante werkervaring op te doen bij ’topsportvriendelijke’ werkgevers. Ook oud-topsporters die volledig beschikbaar zijn voor werk komen hiervoor in aanmerking. Naast Randstad hebben inmiddels meer dan 70 werkgevers zich aangesloten bij het convenant Goud op de werkvloer.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer