WePayPeople genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

0

WePayPeople is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Het is de derde achtereenvolgende keer dat WePayPeople meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar in Nederland. Begin oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. De twee voorgaande jaren behaalde WePayPeople de vijfde positie.

Backoffice dienstverlening
WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. ‘We groeien vooral in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Die ontdekken dat ze sneller kunnen groeien als de focus op de voorkant kunnen houden omdat de backoffice door ons wordt gedaan’.

Bron: WePayPeople

Lees ook: WePayPeople verdubbelt omzet

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer