WePayPeople weer in Fast50

0

WePayPeople is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2016. Het is de vierde achtereenvolgende keer dat WePayPeople meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept.

De Deloitte Technology Fast50 is de verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012-2015). Op 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. WePayPeople eindigde de afgelopen jaren achtereenvolgens twee keer als 5e en één keer als 15e in deze ranking.

Omzetgroei
WePayPeople is gespecialiseerd in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van WePayPeople. ‘Het vasthouden van de omzetgroei over een reeks van jaren is iets om trots op te zijn. Door onze sterke automatisering zijn we goed schaalbaar. Dat payrolling in de lift zit is goed verklaarbaar. De overheid legt de laatste twintig jaar steeds meer verantwoordelijkheden op het bordje van de ondernemer. Met name de rompslomp en verplichtingen rondom loondoorbetaling bij ziekte en ontslag, maar ook de recente ‘update’ van de Flexwet en de Wet DBA zorgen voor veel kopzorgen bij ondernemers. Hoezeer je het je mensen ook gunt, je denkt wel twee keer na of je de enorme risico’s die horen bij het vaste contract nog wel kunt dragen.’

FSGroep genomineerd
Ook FSGroep, dienstverlening voor intermediairs en inleners van flexibele arbeid, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. In 2015 was FSGroep het 26e snelst groeiende techbedrijf van Nederland.

Bron: WePayPeople/FSGroep

Lees ook: WePayPeople weer FD Gazelle

Noot van de redactie: In de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 bezet WePayPeople een 38e positie met een omzet in 2015 van 61 miljoen euro. In 2014 bedroeg de omzet 48 miljoen euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer