Wiertz richt Payroll Limburg op

0

Wiertz Personeelsdiensten heeft een nieuw tak opgericht: Payroll Limburg. Hiermee wil Wiertz voorzien in de behoefte aan een minimale dienstverlening tegen een minimale prijs.

De dienstverlening van Payroll Limburg richt zich uitsluitend op het verlonen van krachten die Limburgse organisaties zelf aandragen. Grotendeels webbased. Door deze manier van werken is men in staat te verlonen tegen scherpe prijzen.

Verlonen van krachten
In een toelichting hierop laat Wiertz weten dat het tegenwoordig steeds vaker voorkomt dat werkgevers niet zo’n behoefte hebben aan zo’n uitgebreide dienstverlening. Omdat ze zelf de krachten al hebben geworven, en omdat ze vervolgens niets anders vragen dan enkel het invullen van juridisch werkgeverschap en het verlonen van krachten. Een minimale dienstverlening tegen een minimale prijs. Payroll Limburg voorziet volgens Wiertz in die behoefte. Ze opereren vanuit een centraal kantoor ‘op afstand’.

Hiermee wil Wiertz Limburgse werkgevers de keuze in payroll-diensten bieden. Voor payroll in combinatie met een intensieve dienstverlening is er Wiertz Payroll Plus. Voor payroll in combinatie met een minimale dienstverlening is Payroll Limburg een optie.


Lees ook: Nieuwe bedrijfsactiviteiten Wiertz

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer