Wim Bubberman nieuwe directeur WerkTalent

0

Wim Bubberman is aangesteld als algemeen directeur van uitzendbureau WerkTalent. Met de komst van Bubberman geeft de oprichter van WerkTalent, Aad van der Zalm, de dagelijkse leiding en eindverantwoordelijkheid uit handen.

Bubberman was de afgelopen jaren als commercieel en business development directeur bij Olympia verantwoordelijk voor het commerciële beleid en het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen voor Olympia.

WerkTalent werkt volgens een partnermodel; lokale uitzenders kunnen in hun eigen regio gaan ondernemen en zelf een vestiging opzetten, gefinancierd door WerkTalent en met de voordelen van een dienstverband. Zij krijgen een marktconform salaris en hoeven niet in de zaak te investeren, waardoor ze geen financieel risico lopen. Wel krijgen ze een sterke backoffice in de vorm van het shared service center van de WerkTalent Groep en een groot deel van de winst die ze realiseren.
In zijn nieuwe rol zal Bubberman zich naast de dagelijkse leiding onder meer richten op verdere talentontwikkeling van de partners en de snelle uitbreiding van het aantal vestigingen.


De WerkTalent Groep is in 2001 opgericht, toen nog onder de naam Uitzendspecialist, door Aad van der Zalm. Van der Zalm opende begin 2000 de eerste vestiging in Rotterdam. Inmiddels telt WerkTalent 18 vestigingen in het hele land.

Bron: WerkTalent

Lees ook: Nieuw WerkTalent-filiaal in Leiden

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer