YER Talent wint Gouden Gazelle 2015

0

YER Talent uit Amsterdam is gisteren bekroond tot Gouden FD Gazelle 2015.

Dit maakte Het Financieele Dagblad gisteren bekend tijdens de feestelijke FD Gazellen bijeenkomst.

Het werving en selectiebureau voor hoger opgeleiden YER Talent is de snelst groeiende onderneming in Noord-Holland in de categorie middelgroot met een omzetgroei van ruim 400% tussen 2012 en 2014. WePayPeople eindigde als tweede van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015.

YER Talent
Menno van der Lely, HR-manager van YER Talent: ‘De techniek, financiële dienstverlening en de publieke sector kenmerken zich door schaarste, waardoor talentvolle medewerkers zo weggekocht kunnen worden. Om dit te voorkomen, zorgen wij voor binding met onze professionals. Bijvoorbeeld door actieve coaching en via onze eigen academie. Ik ben er trots op dat we inmiddels 45 nationaliteiten aan ons hebben verbonden, van India tot aan Argentinië.’

FD Gazelle
In totaal zijn 123 ondernemingen uit de provincie Noord-Holland uitgeroepen tot FD Gazellen, een significante groei vergeleken met de 73 van vorig jaar. Dit jaar zijn landelijk in totaal 490 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen-ranglijst. Ook de gemiddelde omzetgroei steeg. De Noord-Hollandse FD Gazellen realiseerden een gemiddelde omzetgroei van maar liefst 204%, waarbij een structurele omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar is vereist om opgenomen te worden in de FD Gazellen ranglijst.

Bron: FD Mediagroep

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer