Young Professionals, nieuw label van Nomilk2day

0

Headhuntersbureau Nomilk2day komt met het nieuwe label Young Professionals, gericht starters in de agribusiness.

Nomilk2day wil hiermee haar positie binnen de agribusiness verder versterken.

Van talent naar toekomstig professional

Talent is schaars, zeker ook binnen de agrofood sector. Met het label Young Professionals wil Nomilk2day inspelen op de lastige, snel veranderende arbeidsmarkt. Volgens managing partner Albert-Mark Nagel neemt de complexiteit op de arbeidsmarkt toe en daarmee ook de criteria voor toekomstige werknemers. “We horen veel managers en directeuren zeggen dat medewerkers hun belangrijkste assets zijn. Wij delen deze visie. Nomilk2day Young Professionals faciliteert de ontwikkeling van talent naar toekomstig professional via persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching on the job en diverse trainingen en opleidingen voor onze talenten.”

Olaf de Boer commercieel manager

Sinds de oprichting in 2015 is Nomilk2day onophoudelijk gegroeid. Voor het uitbouwen van het nieuwe label is Olaf de Boer aangetrokken als commercieel manager. Binnen het netwerk van Nomilk2day gaat Olaf samen met consultant Lisa Godding starters adviseren, coachen voor een carrière bij toonaangevende bedrijven binnen de agribusiness. Olaf de Boer heeft veel werkervaring in recruitment en gaat deze nieuwe baan combineren met het melkveebedrijf thuis.

Bron: Nomilk2day

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer