YoungCapital boekt recordomzet van 100 miljoen

0

YoungCapital heeft in 2014 opnieuw een recordomzet en -winst behaald. De uitzendorganisatie voor jong talent, bekend van StudentenWerk, boekte over heel 2014 een omzet van 100 miljoen euro, een stijging van 16 procent ten opzichte van 2013.

Naast de omzet steeg ook de winst van YoungCapital, met bijna 25 procent. ‘Dat gaan we investeren in mensen, marketing en IT’, zegt CEO Ineke Kooistra. ‘Voor 2015 leggen we de lat hoger: we willen 25 procent groeien dit jaar. Daar hebben we goede mensen voor nodig, onder andere in de operatie en op onze IT-afdeling om te kunnen blijven innoveren. Bovendien laten we flink van ons horen dit jaar. We starten een grote marketingcampagne en vieren ons 15-jarig jubileum.’

YoungCapital Professionals
De positieve jaarcijfers zijn onder meer het resultaat van de groei die de dochterondernemingen van YoungCapital hebben doorgemaakt. Zo zag YoungCapital Professionals, het detacheringslabel voor Finance en IT, haar omzet met vijftig procent stijgen.
Ook de internationale tak van YoungCapital groeide. Ruim 388 duizend Europese jongeren schreven zich vorig jaar bij YoungCapital in via de zeven jobboards van StudentJob International.

Vorig jaar stond volgens Kooistra in het teken van de rebranding van het bedrijf onder de nieuwe naam YoungCapital.

In 2015 bouwt YoungCapital haar activiteiten in het buitenland verder uit. Kooistra: ‘We gaan bijzondere projecten draaien in Duitsland, Suriname en in Zweden.’

Bron: YoungCapital

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer