Bekende filmmaker maakt film over zzp’ers

4

Filmmaker en oprichter van het vermaarde reclamebureau KesselsKramer, Johan Kramer, gaat een film maken over zzp’ers. Crew en cast zullen voor een groot deel uit zzp’ers bestaan. Hij is nog op zoek naar geschikte kandidaten.

Het leven van een zzp’er vormt goed materiaal voor een korte film, aldus Johan Kramer in een interview met de Telegraaf: “Je werkt veelal zonder vast patroon, zonder collega’s en zonder te weten wat er morgen komt. Maar het betekent ook zonder baas, zonder slechte koffie en zonder evaluatiegesprek.”

Kramer is nog op zoek naar een geschikte zzp’ers voor zijn filmproject dat door het leven gaat met de titel ‘Zonder’. Hij zoekt allerlei zzp’ers, niet alleen voor de crew maar ook voor de volledige cast, aldus Kramer op zijn website Zonder jou geen film.

Zzp’ers kunnen zich via deze website nog twee weken aanmelden voor de film. Johan Kramer is onder meer bekend van de films ‘Johan Primero’ en ‘The other final’.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

4 reacties

 1. Thea Pieters op

  Beste Johan, Het lijkt me erg leuk om hieraan mee te werken. Hoe kan ik mij aanmelden?
  Met vriendelijke groet, Thea Pieters

 2. Maria Neumann op

  Hallo Johan,
  dit project lijkt mij ideaal te zijn voor mijn partner Erik Bennink. Hij is meubelmaker en restaurator van houten meubels en gitaarbouwer, kortom als het met hout te maken heeft, ben je bij hem aan het goede adres. Ik ken niemand die gepassioneerder zijn beroep uitoefent.
  Hoe kunnen wij in contact komen?
  Met vriendelijke groeten, Maria Neumann

 3. Redactie Flexmarkt op

  Meer informatie over de film en over meewerken is te vinden op de website van Kramer. Zie de link ”Zonder jou geen film” in het bericht.

 4. Ilse Millin op

  Beste Johan,

  Het is hard werken in het huidige financi?le klimaat en de ZZP’er is daar goed in! Leuk initiatief om daar een film over te maken. Als woning makelaar weet ik mij als ZZP’er goed te onderscheiden. Ik doe graag mee.
  Met vriendelijke groet, Ilse Millin.

Reageer