Persgroep neemt Vacaturebank.nl over

0

De Persgroep Nederland heeft VNU Media overgenomen. Daarmee vallen onder meer Vacaturebank.nl en Intermediair in handen van De Persgroep.

“De ambitie is met VNU Vacature Media een vernieuwende, grensoverschrijdende dienstverlener te creëren in Nederland en België, volledig toegespitst op recruitmentdiensten voor kandidaten en voor werkgevers.”

De Nederlandse arbeidsmarkt wordt verruimd tot België en vice versa; een gezamenlijke bevolking van 24 miljoen Nederlandstaligen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor werkgevers die op zoek zijn naar mensen voor gespecialiseerde functies, aldus De Persgroep Nederland.

De Persgroep is, naar eigen zeggen, in België marktleider in recruitmentcommunicatie met Vacature. In Nederland bieden Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw en Het Parool in de krant en op internet werkgevers en werknemers veel mogelijkheden, met in de non-profit sector een toonaangevende positie voor de Volkskrant en vkbanen.nl.

VNU Media

VNU Media (ruim 250 werknemers) is “een van de grootste” online mediabedrijven in Nederland. De belangrijkste merken zijn Intermediair, Nationale Vacaturebank, Tweakers.net en Computable. “Met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers bereiken de sites van De Persgroep en VNU Media gezamenlijk nu al maandelijks ruim een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking.”

De voorgenomen overname is voorgelegd aan de betreffende ondernemingsraden van VNU Media en de Persgroep Nederland, en tevens aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit, de NMa.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer