Intercedenten Tempo-Team krijgen opleiding Hotelschool

0

Om in te kunnen spelen op de veranderende markt en vraag van klanten, heeft Tempo-Team in samenwerking met de Hotelschool Den Haag een nieuwe opleiding voor intercedenten ontwikkeld.

De vraag naar arbeidskrachten is de laatste tijd veranderd. Personeel moet niet meer alleen flexibel zijn in tijd en aanwezigheid, maar ook breed inzetbaar. Om deze brede inzetbaarheid te bereiken worden veel flexwerkers geschoold. Maar de veranderingen hebben ook invloed op de intercedenten, aldus Tempo-Team. "Zij zijn de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers en onze flexwerkers. Ze dienen over actuele kennis te beschikken om voor onze opdrachtgevers de perfecte match te maken en een bijdrage te leveren aan een tevreden gast".

In samenwerking met de Hotelschool heeft het uitzendbureau een interactief on-line leertraject van zes modules ontwikkeld, waarin onder andere wordt ingegaan op gastvrijheid en wet- en regelgeving. Een werkvorm welke aansluit bij onze nieuwe generatie intercedenten. Naast de theorie worden alle modules afgesloten met een praktijkopdracht, waarin het ondernemerschap vanuit onze intercedenten en de klantvraag centraal staat. "De opleiding biedt een goede basis voor de intercedenten en stelt hen in staat om pro-actief mee te denken aan de meest optimale flexoplossingen voor onze klanten."

Begin 2009 is de samenwerking met de Hotelschool Den Haag gestart. Op 8 september 2010 zijn de eerste certificaten uitgereikt aan intercedenten van Tempo-Team.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer