Adecco verlengt sponsorschap NVP

0

Adecco heeft haar sponsorrelatie met de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) verlengd met twee jaar. Ook verbindt Adecco Group Nederland haar naam aan de Bachelor Award, de jaarlijkse scriptieprijs voor studenten HBO Personeel & Arbeid.

 

Sjef Koning, Lid NVP hoofdbestuur en voorzitter sponsorcommissie: ‘Wij zijn zeer verheugd met de continuering van onze sponsorrelatie met Adecco Group Nederland; een A-merk en een prominente speler binnen het HR-werkveld. Als HR-autoriteit in Nederland heeft de NVP grote ambities. Om deze ambities te kunnen realiseren en daarmee een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het HR domein, hebben wij zowel financiële als inhoudelijke hulp van derden nodig.’

Bachelor Award

De NVP-Adecco Group Nederland Bachelor Award wordt eind 2013 voor de zesde keer uitgereikt aan de student met de meest innovatieve en baanbrekende afstudeerscriptie.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer