Aethon genomineerd voor FD Gazellen Award

0

Uitzend- en detacheringsbureau Aethon is genomineerd voor een FD Gazellen Award. Dat heeft de organisatie deze week bekend gemaakt.

Bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazellen Award. De groei van Aethon is volgens directeur Casper Bannet vooral bereikt door te focussen op kostenbesparing bij klanten. Naar eigen zeggen maakt de flexondernemer een grote kans om te winnen.

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De regionale verkiezing waaraan Aethon deelneemt vindt plaats op 19 november. Eerder maakten ook al andere flexondernemers bekend genomineerd te zijn voor de awards. In december is de landelijke verkiezing.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer