Alles wat digitaal kan, gaat digitaal

0

‘De hype is voorbij’, zo wordt vaak over e-HRM gezegd. De meeste bedrijven, zeker de
grote, kennen de voor- en nadelen inmiddels.

Vele gebruiken e-HRM voor hun salarisadministratie en een groeiend aantal bedrijven ook voor hun ontwikkelingsprocessen, zoals recruitment en competentiemanagement. Wat betekent deze ontwikkeling voor de uitzendsector? Flexmarkt vroeg het een expert, een grote inlener en twee uitzendbureaus.

Matthijs van den Bos, specialist e-HRM en directeur van van UmanID, stelt dat er twee soorten e-HRM-toepassingen zijn. "Een voor de basisadministratie en één voor processen gericht op de ontwikkeling van werknemers. De eerste soort is het bekendst en meest gebruikt. Het gaat om e-HRM-oplossingen voor bijvoorbeeld declaraties, verlof en verloningen. Daarnaast bestaan softwarepaketten voor bijvoorbeeld recruitment, het kiezen van arbeidsvoorwaarden, opleidingen en competentiemanagement. "

Het gehele artikel is deze maand te lezen in Flexmarkt Magazine. 
 


Nog geen abonnee? Neem een introductieabonnement
Nu drie maanden voor €9,99

 

Terug naar de inhoudsopgave »

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer