Continu wordt hoofdsponsor schaatsploeg

0

Continu, een intermediair in de bouw en industrie, wordt de nieuwe sponsor van het schaatsteam van de coaches Marianne Timmer en Gianni. Continu volgt Liga op. Het bedrijf was al als subsponsor aan de ploeg verbonden en zal nu de komende vier jaar het team als hoofdsponsor steunen.

‘Om de komende jaren verder te bouwen aan onze landelijke bekendheid en profilering als de intermediair voor bouw en industrie, breiden we ons sponsorschap verder uit. We hebben een seizoen kunnen proefdraaien en zijn nu klaar en vol vertrouwen voor de uitdaging die Team Continu gaat heten’, licht algemeen directeur Jeroen de Bruijn in een persbericht toe.


Bij de ploeg rijden onder anderen Margot Boer, winnares van twee bronzen medailles bij de Spelen in Sotsji, en Yvonne Nauta, die brons won bij de WK allround. Timmer is blij met de nieuwe sponsor. ‘Het is niet eenvoudig om in deze tijd sponsoren aan te trekken. Gelukkig hebben we blijkbaar niet alleen op het ijs, maar ook naast het ijs voldaan aan de verwachtingen van een ambitieuze organisatie als Continu’, aldus Timmer.

De nieuwe geldschieter zal ook de Timmer Talent Company ondersteunen. Binnen dit nieuwe initiatief van Marianne en haar partner Henk Timmer zal begeleiding van talenten en ook bewegen van kinderen centraal staan. ‘Binnenkort zullen we meer vertellen over dit nieuwe initiatief. En natuurlijk werk ik met Gianni Romme nu in alle rust en vertrouwen toe naar het nieuwe schaatsseizoen met Team Continu’, zegt Timmer.

ANP

Lees ook: Randstad sponsort shorttrackploeg

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer