Oproep MKB-ers en kleine zelfstandigen

0

Als MKB-er of kleine zelfstandige ook te veel tijd kwijt aan allerlei randverschijnselen rond het hebben van personeel? Flexmarkt komt daarover graag met je in gesprek. Onder degenen die daarvoor een half uur van hun tijd beschikbaar stellen verloten we drie gratis toegangskaarten voor een P&Oactueel-congres naar keuze.

Salarisadministratie, personeelsbeleid, arbeidsrecht, pensioen, flexibilisering, waar moet je als MKB-er of kleine zelfstandige, naast je ‘reguliere’ taken, niet allemaal nog meer verstand van hebben? In een half uur horen we (telefonisch) graag je ervaringen. Om je hierin nog weer beter van dienst te kunnen zijn. Over de gesprekken wordt niet gepubliceerd, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken.

Onder de deelnemers verloten we drie gratis toegangskaarten voor een P&Oactueel-congres naar keuze* en hebben we een aantal praktische boekjes te vergeven.
Stuur een mailtje naar Yolanda Stil, onder vermelding van je naam, functie, branche, bedrijfsgrootte (in termen van personeel) en telefoonnummer, voor een afspraak.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Yolanda Stil

Algemeen hoofdredacteur Human Resources


*Keuze uit P&Oactueel congressen georganiseerd in 2014 (wijzigingen voorbehouden).

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer