Esmée Ficheroux van Tempo-Team Commercieel Directeur van het Jaar

0

Esmée Ficheroux, Commercieel Directeur bij Tempo-Team, is vorige week door de Sales Management Association (SMA) uitgeroepen tot Commercieel Directeur van het Jaar 2009.

Ficheroux, die sinds 2005 als Commercieel Directeur bij Tempo-Team werkt, is in de 38 jaar dat de verkiezing bestaat, de eerste vrouwelijke kandidaat die de prijs wint.

Ficheroux is bij Tempo-Team verantwoordelijk geweest voor de opbouw de SAM club (Sales en Accountmanagement). Hiermee kwam er een einde aan de lokale accountaansturing en werden de commerciële activiteiten voortaan centraal op landelijk niveau geregeld.

De juryvoorzitter van de SMA Award roemde Ficheroux om “haar vermogen om de gekozen strategie van co-creatie met de klanten van Tempo-Team echte invulling te geven.” Ook werd zij een inspirerende manager genoemd die “zakelijkheid en betrokkenheid goed weet te combineren.”
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer