Extra clubinkomsten bij inschakeling Tip personeelsdiensten

0

Door Tip Personeelsdiensten in te schakelen bij arbeidsbemiddeling, kunnen lokale verenigingen extra inkomsten voor de clubkas genereren.

Tip personeelsdiensten, onderdeel van de Humares groep, geeft verenigingen tot 250 euro per plaatsing, wanneer een verenigingslid geplaatst kan worden bij een bedrijf. Ook als er arbeidskrachten bij bedrijven van verenigingsleden of sponsoren geplaatst kunnen worden, krijgt de vereniging geld. Er is geen maximum bedrag vastgesteld.

Bedrijfsdirecteur Alexander Meijers: “Wij willen graag iets betekenen voor het verenigingsleven in de regio. Tegelijkertijd hebben wij natuurlijk zelf een commerciële insteek. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een ‘win-win constructie’ die zowel ons als de betrokken verenigingen voordeel oplevert.”

De verenigingenactie is gestart op 1 januari 2011 en loopt voor onbepaalde tijd.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer