Headhunter Michael Page haalt winst uit Azië en Latijns-Amerika

0

De Britse headhunter Michael Page, gespecialiseerd in werving en selectie van accountants en advocaten, heeft in de eerste helft van het jaar 42 procent meer winst behaald. De winstsprong komt vooral door een groeiende vraag uit Azië en Latijns-Amerika.

Dat heeft Michael Page maandag bekendgemaakt. De winst voor belasting klom van 43,2 miljoen pond in het eerste halfjaar van 2009 tot 61,4 miljoen pond (75 miljoen euro). De omzet groeide met 8 procent tot 393,5 miljoen pond.

Michael Page signaleerde in april al een voorzichtige verbetering op de markt voor hoger opgeleid personeel. Op de thuismarkt Groot-Brittannië is volgens de onderneming nog geen sprake van herstel. Bedrijven in de uitzendmarkt zijn doorgaans de eerste die profiteren van een herstel van de economie.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer