Nieuwe opleiding voor intercedenten

3

STOOF heeft in samenwerking de uitzenders Manpower en USG People en opleider Schoevers een nieuwe duale hbo-opleiding ontwikkeld.

De opleiding Associate degree Commerciële arbeidsbemiddeling start in maart van dit jaar. Aan de al bestaande Bachelor Commercieel Communicatiemanagement van Schoevers zijn een aantal branchespecifieke vakken en het SEU-examen toegevoegd.

Met de nieuwe opleiding halen (aankomend) intercedenten in twee jaar een branchespecifiek en overheidserkend hbo-getuigschrift. Zij maken hiermee bewust een keuze voor een carièrepad van intercedent tot managementfunctie.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

3 reacties

  1. Raoul van Heese op

    Goed initiatief echter hoe is het gesteld met de handhaving van de SEU verplichting voor dezelfde uitzendmedewerkers? First things first. Immers de CAO vaste medewerkers uitzendbureau (art13) heeft per 1 januari 2010 het behalen van de SEU diploma verplicht gesteld, en dat binnen een jaar. Dus vanaf 1 januari 2011 hebben alle uitzendmedewerkers in salarisklasse 5 t/m 7 hun SEU diploma op zak? Ik ben er niet zo zeker van en zonder handhaving heb je ook hier weer een ongelijk speelveld en concurrentievervalsing.

  2. Anne van Weijden op

    Hallo Raoul, er is slechts een deel van het hele persbericht gepubliceerd. Op onze Schoevers-website kun je het hele persbericht lezen en kun je zien dat het SEU-examen in deze opleiding is opgenomen.

Reageer