Online opleidingsportaal voor flexbranche

1

Sinds kort bestaat er een online opleidingsportaal voor werknemers in de flexbranche: Flexleren.nl.

Het portaal biedt beroepsgerelateerde online opleidingen, voor bijvoorbeeld intercedenten, volgens het e-learningprincipe. Zo kan men ondermeer opleidingen volgen op het gebied van communicatie, management, wet- en regelgeving of omgang met uitzendsoftware.

De opleidingen worden verzorgd door verschillende partners van Flexleren, die gespecialiseerd zijn in de flexbranche en in e-learining. Zo is Artra één van de partijen die opleidingen voor Flexleren verzorgd. De opleidingen die gaan over de omgang met uitzendsoftware worden door Flexleren zelf ontwikkeld.

Wanneer de opleiding is gekocht, krijgt de cursist per e-mail een inlognaam en wachtwoord toegestuurd. Met behulp daarvan kan men in de E-Campus op de website de opleiding volgen.

De opleidingen zijn compact en volgens Flexleren opgedeeld in beheersbare onderdelen. De langste opleiding die Flexmarkt kon vinden duurt ongeveer vijf uur. Metha van Dijk van Flexleren laat weten dat dit ook de invalshoek was bij het ontwikkelen van het portaal. “We willen opleidingen aanbieden die compact, krachtig en duidelijk zijn en specifiek gericht op de flexbranche. Door het e-learning principe kan de cursist competentiegericht leren en zelf zijn/haar tijd indelen.” 

Flexleren is een initiatief van CTB.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

Reageer