Payroll Select start vacaturebank onderwijs

0

Payroll Select introduceert een nieuw platform voor het zoeken, vinden en plaatsen van onderwijspersoneel: Klassekrachten.

Klassekrachten bestaat uit een gratis online vacaturebank en een team van onderwijsspecialisten die, indien gewenst, ondersteunen bij werving, selectie en plaatsing.

Met Klassekrachten wil Payroll Select haar dienstverlening voor onderwijsinstellingen verbreden. Naast payrolling kunnen scholen nu ook voor werving & selectie, uitzenden, detacheren en de invalpool bij Payroll Select terecht.

In dienst nemen of payrollen
Onderwijsinstellingen plaatsen gratis zelf hun vacature in de vacaturebank. Voor lastige vacatures kunnen scholen een recruiter inschakelen. Is een kandidaat gevonden, dan adviseert het team van Klassekrachten de school bij de keuze tussen in dienst nemen, of bijvoorbeeld payrollen. Voor het zoeken en plaatsen van invallers kunnen scholen een beroep doen op de Klassekrachten invalpool.
Doordat Payroll Select recent enkele in het onderwijs gespecialiseerde uitzendbureaus heeft overgenomen beschikt Klassekrachten naar eigen zeggen reeds over een aardige database aan cv’s.

Bron: Payroll Select

Bron: Payroll Select heeft nieuwe investeerder

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer