Scale-up Velox: omzetgroei door aanstekelijk werkgeverschap

0

Het zijn roerige tijden voor het snelgroeiende Velox, dat actief is in de bouw. Hoe is het de scale-up vergaan in 2022 en wat zijn de plannen en prognoses voor 2023? “Aanstekelijk werkgeverschap stelt ons in staat om onwijs te groeien”, zegt algemeen directeur Kisito Zonneveld.

Velox’ grootste noviteit in 2022 was ongetwijfeld VxTeams. Dit initiatief stelt professionals in staat om zelf teams te formeren van mensen waar zij de beste samenwerking mee hebben. “In de technische sector waarin wij opereren gaan we dagelijks om met mensen die geschoold zijn in de bètavakken. Ze zijn trots op wat ze bedenken en maken. Maar iedereen die in onze wereld werkt zal herkennen dat ze soms in werkomgevingen terechtkomen waarin het niet met alle collega’s even goed harmonieert.” De goede verstaander begrijpt wat hij bedoelt, denkt algemeen directeur Kisito Zonneveld.

Aanstekelijk werkgeverschap stelt ons in staat om onwijs te groeien.

“We hoorden professionals vaak zeggen: ik wil graag met die-en-die collega’s werken, want daar heb ik een klik mee. Daar werk ik prettig mee samen, die snappen wat ik bedoel, et cetera.” Dat heeft Velox doen besluiten om de normale gang van zaken om te draaien. “Voorheen hadden we projecten en daar zetten we mensen op; nu laten wij onze professionals zelf teams formeren. Natuurlijk houden we wel in de gaten of in die teams de hard- en soft skills evenwichtig aanwezig zijn.”

Klik hier om het hele artikel te lezen..

 

Dit artikel, geschreven door Guido de Kanter, is tevens gepubliceerd in de maart-editie 2023 van Flexmarkt. Flexmarkt magazine, die ook digitaal beschikbaar is voor abonnees van Flexmarkt pro.

Met Flexmarkt pro heb je exclusief toegang tot:
✅ verdiepende en analyserende artikelen
✅ de verzuim- en transitietool
✅ handige voorbeelddocumenten, zoals de oproep – en vaststellingsovereenkomst
✅ antwoord op tientallen juridische flexvragen
✅ Flexmarkt magazine: het laatste nummer en archief
Waar nodig is deze informatie juridisch getoetst door onze arbeidsrechtadvocaten.

Abonneer je hier op Flexmarkt Pro 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer