StudentenWerk: groei in 2009

0

Ondanks omzetdalingen in de branche van ruim in de twintig procent, heeft StudentenWerk afgelopen jaar een groei laten zien van 1 procent.

In 2009 bedroeg de omzet van StudentenWerk 51 miljoen euro. In het eerste kwartaal werd nog een groei van 30 procent gerealiseerd, maar vanaf het tweede kwartaal moest er worden ingegrepen, zegt Rogier Thewessen, medeoprichter en directeur van StudentenWerk. ‘Door de economische situatie staan onze marges onder druk. Kostenbesparingen, verscherping van de focus en het voeren van een actief acquisitiebeleid heeft uiteindelijk geleid tot een omzetgroei van 1 procent. Ook de toenemende populariteit van werken met jongeren heeft bijgedragen aan dit succes.’ Met de verscherpte focus doelt Thewessen op het besluit om minder werving en selectie te doen, maar zich puur te richten op het uitzenden en detacheren van studenten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer