Gegevens doelgroepregister via werkgeversportaal

0

Als een werkgever wil weten of zijn werknemer of sollicitant in het doelgroepregister staat, dan kan hij dit nu online opvragen via het werkgeversportaal van UWV. Vanaf 1 januari 2017 is het niet meer mogelijk om de gegevens per post op te vragen.

Twee manieren

  1. Als de werkgever van een specifieke persoon wil weten of hij of zij in het doelgroepregister staat, dan voert hij het burgerservicenummer in van de sollicitant, werknemer of uitzendkracht.
  2. Als de werkgever een overzicht wil hebben van al zijn de medewerkers die in het doelgroepregister zijn opgenomen, dan voert hij zijn loonheffingennummer in.

Verwerken in de personeelsadministratie

De werkgever ziet na de aanvraag de gegevens direct op het scherm en kan de resultaten daarna als csv-bestand downloaden zodat hij deze eenvoudig in de eigen personeelsadministratie kan verwerken. De online aanvraag is makkelijk, snel en actueel.

Gegevens opvragen via het werkgeversportaal van UWV >>

Bron: UWV

Lees ook: Participatiewet: doelgroepregister online

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer