Loonsverhoging vaste medewerkers definitief

2

Vaste medewerkers in de uitzendbranche die onder de ABU-cao vallen krijgen per 1 december 2010 een loonsverhoging van 1,5 procent.

Dit was een voorwaardelijke afspraak die staat in de Cao voor Vaste Medewerkers van Uitzendondernemingen 2009-2011. De werknemers zouden een loonsverhoging krijgen als er sprake was van een gemiddelde groei van 5 procent van het aantal uitzenduren ten opzichte van dezelfde perioden het jaar daarvoor, gemeten over zes achtereenvolgende perioden. Ook moest de reeks van zes perioden beginnen met een periode van positieve groei en zou de verhoging geschieden zonder terugwerkende kracht op de eerste van de maand na publicatie van de ABU Marktmonitor. Aan deze voorwaarden is nu voldaan, zodat de vaste werknemers kunnen rekenen op een loonsverhoging per 1 december 2010.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

Reageer