Luba breidt hr-dienstverlening uit

0

Per 1 mei breidt Luba Groep haar dienstverlening uit met Luba HR Professionals. Luba HR Professionals biedt organisaties en haar medewerkers een oplossing op maat bij outplacement en re-integratie 2e spoor.

Met deze dienst speelt Luba in op de grote zorg die bij het MKB bestaat over langdurig ziekteverzuim en op het nieuwe ontslagrecht waar ondernemers mee te maken krijgen.

Outplacement en re-integratie 2e spoor
Luba HR Professionals biedt zowel volledige outplacement- of re-integratie 2e spoor trajecten als losse modules, zoals (loopbaan)coaching, arbeidsmarktscan en (sollicitatie)trainingen. Daarbij werkt Luba HR Professionals samen met loopbaancoaches, veelal Noloc gecertificeerd. Er wordt ook gebruik gemaakt van de expertise van Ascento, het HR-adviesbureau met in outplacement van moedermaatschappij t-groep in België.

Uitzendorganisaties moeten vernieuwen
Meerdere grote uitzendorganisaties breiden hun dienstverlening uit. Zo maakte eerder ook Unique bekend zich niet langer te profileren als traditioneel uitzendbureau, maar als ‘een echte full service HR-dienstverlener’.
Om de veranderende markt het hoofd te bieden, moeten uitzendorganisaties hard op zoek naar een nieuw business model, zei ook Henk Volberda, hoogleraar Strategisch Management & Ondernemingsbeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, onlangs in een interview met Flexmarkt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer