Omzet TMC stijgt

0

Detacheerder TMC heeft het eerste halfjaar van 2012 bijna 28 miljoen euro aan omzet geboekt. Dat is ongeveer 1,7 miljoen euro meer dan de eerste 6 maanden van vorig jaar, toen kwam de omzet uit op 26,3 miljoen.

Ook al steeg de omzet, de winst liep terug van bijna 3 miljoen euro tot 2,6 miljoen. Deze daling is onder meer een gevolg van de gedaalde productiviteit door een lager aantal overuren en een hogere leegloop. Verder zijn ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar het maximumpremieloon ZVW en samenhangende werkgeverslasten gestegen.

TMC constateert enerzijds dat werkgevers meer behoefte hebben aan ‘inleenpersoneel’, maar van de andere kant is die vraag ‘grillig’ en zijn projecten gemiddeld van kortere duur, aldus TMC in het halfjaarverslag. TMC detacheert momenteel 503 werkondernemers. Aan het begin van dit jaar waren dat er nog 478.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer