Hoe futureproof is uw uitzendbureau?

0

Het gaat economisch goed met Nederland. Met name de uitzendsector profiteert hiervan. Het aantal banen in de uitzendbranche groeit namelijk het meest van alle sectoren. Een gratis whitepaper – aangeboden door Payper – helpt flexondernemers om in de toekomst nog succesvoller te zijn.

Want er liggen  verschillende uitdagingen die u als intermediair het hoofd moet bieden. Zo vormt de krapte op de arbeidsmarkt een bedreiging op de korte termijn. Voor de lange termijn is toenemende digitalisering zowel een kans als een bedreiging. Deze twee bedreigingen brengen risico’s met zich mee voor uw uitzendbureau, of u nu een starter bent of al meerdere jaren een uitzendonderneming runt.

Een gratis whitepaper – aangeboden door Payper – helpt u als flexondernemer deze bedreigingen het hoofd te bieden en de kansen optimaal te benutten.

In deze whitepaper:

  • beschrijven we de trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche
  • zetten we de uitdagingen op een rij
  • dragen we mogelijke oplossingen aan

Op basis van deze whitepaper en kennis van uw klanten en uw organisatie kunt u uw eigen weloverwogen keuzes maken.

Download de whitepaper

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer