Jeroen Gielens (YER) en Luuk van Sluisveld (Manpower) naar Stone

0

Zzp-bemiddelaar Stone heeft  deze maand twee zwaargewichten uit de flexbranche aangetrokken om een detacheringstak op te zetten. Het gaat om Jeroen Gielens (ex-YER) en Luuk van Sluisveld (ex-ManpowerGroup Nederland).

Stone bemiddelt interim professionals op het gebied van finance, HR en ICT. Het Rotterdamse bedrijf is in 2013 opgericht en uitgegroeid naar een jaaromzet van circa 12 miljoen euro.

Jeroen Gielens de oprichter van YER Technology en tot vorig jaar de commercieel directeur bij YER. Na een korte uitstap naar de financiële sector keert hij weer terug naar de flexmarkt.

Luuk van Sluisveld was hiervoor als operations director bij ManpowerGroup Nederland verantwoordelijk voor de grotere klanten van Manpower in Zuid-Nederland.

Gielens en Van Sluisveld gaan het komende jaar het detacheringsbedrijf van Stone  uitbouwen dat zich richt op Finance, HR en ICT. Hiermee wil Stone naar eigen zeggen inspelen op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar specialistische kennis en externe capaciteit.

Bron: Stone

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer