Matchingsplatform Jobliebe: collegiaal uitlenen tijdens coronacrisis

0

8vance, een high-tech bedrijf dat een deep-matching technologie heeft ontwikkeld voor talenten en recruiters, stelt haar matchingsplatform kostenloos beschikbaar tijdens de coronacrisis. Het initiatief heet Jobliebe gekregen en is op vrijdag 24 april live gegaan.

Initiatiefnemer Han Stoffels, CEO van 8vance: “Met het openstellen van het matchingsplatform willen we bijdragen om de impact van de coronacrisis op de economie te verzachten.”

Zo kunnen organisaties met tijdelijk boventallig personeel en organisaties met (extra) veel vacatures elkaar vinden en hun personeel ‘collegiaal uitlenen’.
Ool uitzendkrachten, werkzoekenden en zzp’ers kunnen hiermee gematched worden op ander werk. De tool selecteert onder meer op vaardigheden en competenties en brengt kandidaten snel in contact met bedrijven waar door de coronacrisis extra werk is.

Initiatieven uitzendbranche

Door de coronacrisis is er in de ene sector geen werk meer (horeca) en in de andere juist een groot tekort (zorg, voedselvoorziening en logistiek). De uitzendbranche laat zich van zijn beste kant zien en komt met initiatieven om snel te voorzien in de acute vraag naar personeel.
Lees ook: Uitzendbranche komt in actie tegen coronacrisis

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer