Nmbrs en Tigris slaan handen ineen

0

Na drie jaar van voorbereiding is de integratie van de uitzendsoftware vanTigris met de payroll-service van Nmbrs een feit.

Door deze samenwerking hebben aangesloten uitzendbureaus via de cloud toegang tot de best mogelijke best-of-breed-oplossing binnen de uitzendbranche, zo stelt Tigris in het persbericht.

Complexe uitzendbranche

De wens voor deze integratie komt naar eigen zeggen onder andere uit de uitzendbranche zelf. Nmbrs staat bekend als een van de sterkste verloningsengines. Met meer dan 800.000 loonstroken per maand heeft het HR & Payroll platform eenb ewezen trackrecord. Uitzendbureaus klopten steeds vaker aan om gebruik te maken van de software van Nmbrs. Maar Nmbrs kon de uitzendmarkt nog niet goed bedienen. De uitzendbranche is een hele specifieke branche met nog meer complexe wet- en regelgeving en uitzonderingen dan andere sectoren.

Match dankzij Tigris

Michiel Chevalier, oprichter van Nmbrs: “De uitzendmarkt en Nmbrs waren tot voor kort niet bepaald een match made in heaven. Ons systeem is primair ontwikkeld voor business klanten en accountantskantoren. Payrolling voor de uitzendmarkt vergt veel meer dan alleen een bruto-netto-berekening. Toch wilden we natuurlijk graag voldoen aan de lokroep van de uitzendbureaus. Dankzij de integratie met Tigris is dat nu gelukt. Nu kunnen we ook de uitzendmarkthelpen met onze verloningsengine. Daar worden wij blij van, maar de klanten van Tigris natuurlijk ook.”

Completer platform voor uitzendbureaus

Via de software van Tigris regelt een uitzendbureau het hele traject vanaf sollicitatie tot aan het versturen van de loonstrook via één online platform. Maikel Neelen, medeoprichter van Tigris, is blij met de samenwerking: “Deze integratie maakt ons online platform voor uitzendbureaus nog completer. We biedende beste oplossing voor jobmarketing, recruitment en operations en met Nmbrs hebben we de beste salaris- en HR software hieraan toe kunnen voegen. We zijn nu de enige totaaloplossing die met het Salesforce-platform op deze manier de uitzendbranche bedient.”

Geavanceerde koppeling

In totaal tien developers werkten ruim drie jaar aan deze oplossing. Gezien de complexiteit van de branche zijn beide partijen zeer trots op het eindresultaat. De integratie betekent dat er een Tigris-schil bovenop de Nmbrs-software komt. Medewerkers, opdrachtgevers en kandidaten van aangesloten uitzendbureaus doen hun werk volledig in de Tigris-software. De relevante data wordt via de integratie naar Nmbrs gestuurd die de loonrun draait. De data die daaruit voortkomt, wordt door Tigris weer verwerkt zodat er een loonstrook ontstaat die voldoet aan alle geldende regels binnen de uitzendbranche.

Bron: Tigris

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer