SEU viert 25-jarig bestaan met Kenniscongres en gratis webinars

0

De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) bestaat 25 jaar en viert haar jubileum met een Kenniscongres op 5 oktober en aansluitend een Webinar Kennisweek voor uitzend- en backofficeprofessionals.

“Het congres is voor L&D en HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaten willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten zichtbaar willen maken,” licht Barbara Kramer, directeur SEU toe. “Zij krijgen concrete handvatten waarmee zij hun strategische rol binnen de organisatie versterken. Na het congres zijn hun voorstellen geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen. Boeiende sprekers zorgen ervoor dat deelnemers op het puntje van hun stoel zitten.”

Webinar Kennisweek

SEU zich met de festiviteiten ook op de vaste medewerkers in de flexbranche. Voor hen komt er van 9 tot 13 oktober een Webinar Kennisweek, helemaal toegespitst op de uitzend- en backofficeprofessional. In zeven webinars in vijf dagen delen specialisten en trainers hun kennis.

“Met deze opzet kost het de vaste medewerker weinig tijd en levert het heel veel op”, voegt Kramer toe. “Na deze week is de vakkennis van de deelnemers weer helemaal actueel, uitgebreid of verdiept. Alle webinars zijn bovendien goed voor PE-punten.”

Deelname aan de webinars is gratis. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op de webinar site. Of ga voor meer informatie over het congres en de webinarweek naar SEU.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer