Uitzendplatform Staffyou bemiddelt vrijwilligers in coronacrisis

0

Staffyou, een digitaal uitzendplatform voor bijbanen voor studenten, past eigen platform technologie toe om vrijwilligers te koppelen aan organisatie ter bestrijding van het Coronavirus.

Hiervoor is een aparte module gemaakt waar organisaties en vrijwilligers zich kunnen inschrijven, uiteraard kosteloos.

Oproep om uitvragen te plaatsen

Staffyou heeft een groot bestand aan medewerkers, ook studenten medicijnen of verpleegkunde, en een uitgebreid netwerk aan partners en klanten waarin uitvragen gedeeld kunnen worden. Founder en CEO, Pavle Beslic van Staffyou: “In deze moeilijke tijden helpen wij graag mee en ik vraag organisaties dan ook om actief oproepen te plaatsen in ons platform. Wij zullen deze direct delen met alle medewerkers en partners. Het is een moeilijke periode en wij willen onze bijdrage leveren.”

Digitaal uitzendplatform

Staffyou is een digitaal uitzendplatform waar opdrachtgevers in de horeca, retail en logistiek 24/7 flexibel personeel kunnen inhuren op basis van profielen met reviews. Het personeel, voornamelijk studenten, bepalen zelf waar en wanneer zij werken en kunnen direct schakelen met opdrachtgevers. De medewerkers zijn in dienst of werken freelance. Daarmee is Staffyou een van de weinige hybride platforms.

Lees ook: Uitzendplatform Staffyou krijgt kapitaalinjectie

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer