Wie is de Meest Invloedrijke Recruiter 2018?

0

Michelle Thijssen (Personato) heeft de publieksprijs gewonnen bij de verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter 2018.

Daarmee is de eerste winnaar van de tiende editie van deze verkiezing bekend. De winnaar van de juryprijs zal volgende week worden bekendgemaakt.

Volgens Bas Westland, initiatiefnemer van de verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter, is er dit jaar ‘massaal gestemd’; er zijn 5.500 stemmen uitgebracht, ruim 2.300 meer dan tijdens het eerdere recordjaar 2016.

Michelle Thijssen
Michelle Thijssen (Personato)

Uiteindelijk is Michelle Thijssen, managing consultant HR bij Personato, dus als winnaar van de publieksprijs uit de bus gekomen. Thijssen kreeg ruim 600 stemmen is ook winnaar in de categorie Agency Recruiters. Zij neemt daard.oor het stokje over van haar collega Caspar Kipp, die vorig jaar won.

Vijf winnaars

Goede tweede is geworden Bryan Peereboom, talent acquisition manager bij Wortell. Hij kreeg 578 stemmen. Peereboom is daarmee de winnaar van de publieksprijs in de categorie Corporate geworden.
Jamie van Raaij, IT Recruiter bij Yacht heeft de derde positie overall ingenomen met 522 geldige stemmen. En Reggie Ebbe, global tech recruiter bij Coolblue werd vierde (met 407 stemmen). Tessa de Jong, corporate recruiter a.i. bij Koopmans Logistics werd vijfde en is ook de winnaar van de publieksprijs in de categorie Interim.

Juryprijs

Die juryprijs wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Er zijn 20 genomineerden, die zich onder meer via een video hebben gepresenteerd en vijf lastige vragen hebben moeten beantwoorden.

Bron: emploIT

Lees ook: De 5 belangrijkste competenties van een recruiter

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer