Gezocht: Minister President m/v

1

Carrièresite StepStone heeft vandaag de vacature voor Minister President Koninkrijk der Nederlanden geplaatst op haar website.

De bezoekers van de website kunnen daadwerkelijk solliciteren op de vacature. Zij maken allleen geen kans op de baan, maar op een prijs. De prijs gaat naar de meest ludieke sollicitatie.

Gijs Bos, directeur van StepStone over de actie: “We hadden het er hier laatst over hoe het zou zijn als een vacature als Minister President gewoon op een dag op onze website geplaatst zou worden. Toen hebben we deze actie bedacht. Het is vooral ook een sympathieke manier om mensen op te roepen om naar de stembus te gaan. We zijn erg benieuwd naar de sollicitaties." lacht Bos.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

 1. N van Wijnbergen op

  Geachte heer/mevrouw,

  Mijn belangstelling gaat uit naar de vacature ´Minister President m/v.
  Ik doe het vast beter dan Mark Rutte. Mark Rutte heeft ons land verpest en ik kan het veel beter maken. Ik kan heel politiek correct liegen.

  Met vriendelijke groet,

  Nannette van Wijnbergen

Reageer