Indeed.nl opent vestiging in Amsterdam

0

Indeed.nl heeft in Amsterdam zijn eerste Nederlandse vestiging geopend. De vacaturesite claimt ruim 2 miljoen unieke bezoekers in Nederland per maand te hebben.

Sander Poos is aangesteld als director Benelux van Indeed. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de Nederlandse recruitment-branche. Sander Poos: ‘Indeed is met ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste banenzoekmachine van Nederland. De keuze voor Nederland als vestigingsland is gemaakt omdat ons land in technische zin een van de voorlopers van de wereld is in online recruitment. Het mobiel gebruik van Nederlandse baanzoekers is vrijwel het hoogste van Europa en de algemene internetpenetratie ligt boven de 93%.’

Pay-per-performance-model
Indeed.nl bundelt meer dan 124.000 vacatures van carrièresites, wervingsbureaus, vacaturebanken en de banenpagina’s van kranten. Gemiddeld zegt Indeed elke week gemiddeld meer dan 26.000 nieuwe banen toe te voegen. Met één zoekopdracht kunnen baanzoekers via PC, tablet of smartphone vacatures uit meer dan 7.500 Nederlandse bronnen vinden. Hiervoor kunnen zij ook de vacature-app van Indeed.nl downloaden. Indeed zegt dat ruim 300.000 Nederlanders hun CV al naar Indeed hebben geüpload. Voor werkgevers brengt Indeed een vernieuwend model om vacatures te publiceren; in plaats van advertentie biedt Indeed een transparant pay-per-performance-model.


Indeed werd in 2004 gelanceerd als job search engine en is nu beschikbaar in meer dan 50 landen, waaronder Nederland. Indeed claimt per maand meer dan 100 miljoen unieke bezoekers wereldwijd te hebben.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer