Uitzendbureau plaatst vacatures op kassabon

0

Stefan Postma van You Select Uitzendbureau heeft een creatieve vorm van werving gevonden. Hij laat vacatures plaatsen op de achterzijde van kassabonnen bij de supermarkt.

Postma laat vacatures plaatsen op kassabonnen van Albert Heijn-supermarkten in Goor en Enter en de Jumbo-supermarkten in Den Ham en Eibergen. En met succes. ‘De eerste dag kreeg ik al een reactie van een timmerman en hij staat op dit moment al op de bouwplaats’, zegt Postma die zich richt op onder meer stukadoors, timmerlieden, magazijnmedewerkers en schoonmakers. ‘Ik plaats net als andere uitzendbureaus mijn vacatures op internet, maar soms moet je iets creatiefs doen om de juiste mensen te vinden. Iedereen doet boodschappen. Door KassabonDeals.nl bereik ik een hele grote doelgroep.’

Via KassabonDeals.nl geven supermarktondernemers lokale ondernemers de mogelijkheid te adverteren op de achterzijde van hun kassabonnen. Het is voor het eerst dat er vacatures worden geplaatst op de kassabon.

Bron: KassabonDeals.nl/ You Select Uitzendbureau

Lees ook: Recruitment; richten op actieve of passieve kandidaten?

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer