Born-IT Professionals breidt dienstverlening uit

0

Born-IT Professionals heeft de dienstverlening uitgebreid. Naast werving en selectie richt het bedrijf zich nu ook op detachering van ict-personeel met de optie tot overname.

Daarmee verzorgt de IT-dienstverlener naast werving en selectie, ook detachering, deta-vast en bemiddeling van freelance IT-professionals.

Born-IT Professionals, net verhuisd naar een groter kantoor in Amsterdam-Zuid-Oost, heeft naar ambitieuze groeiplannen volgens directeur Astrid Otten, die het bedrijf in 2016 heeft opgericht. Het komende jaar willen we verder groeien tot 100 ICT-professionals, zonder de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers uit het oog te verliezen. Groeien als bedrijf is wat ons betreft niet voldoende, we onderscheiden ons juist omdat we onze klanten helpen groeien en medewerkers helpen om zichzelf te blijven ontwikkelen. En dat doen we met veel betrokkenheid en toewijding. We zijn dus echt pas succesvol als iedereen tevreden is.”

Bron: Born-IT Professionals

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer