NMX Solutions zet in op senior IT’ers

0

IT-detacheerder NMX Solutions is begin dit jaar gestart met de detachering van IT-specialisten in senior functies. Hiermee wil NMX Solutions voldoen aan de groeiende vraag naar senior IT’ers.

Vraag in zorg en non-profit

De organisatie focust zich voornamelijk op system engineers en IT-consultants in de zorgsector en non-profit organisaties. De focus van NMX Solutions ligt op de vier IT-domeinen cloud computing, infrastructuur, workspace solutions en security. In deze domeinen is de vraag naar senior specialisten volgens het bedrijf groot. Zowel zorginstanties als non-profit organisaties richten zich in toenemende mate op de cloud, hybride en virtuele toepassingen. De aankomende tien jaar gaan deze instanties aan de slag met ontwikkelagenda’s, waar veel (externe) kennis voor vereist is. Specialistische IT’ers met ruime ervaring komen bij deze projecten goed van pas, stelt NMX Solutions.

NMX Solutions

IT-dienstverlener NMX Solutions richt zich op projectadvies en detachering van senior systeembeheerders en IT-consultants. NMX Solutions focust zich op detachering, projecten en advies binnen vier IT-domeinen: cloud computing, infra, workspace solutions en security. Naast het kantoor in Amersfoort heeft NMX Solutions zich vanaf 1 januari 2019 ook gevestigd in Nijmegen.

Bron: NMX Solutions

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer