Brainnet breidt directie uit

0

Inhuurspecialist Brainnet breidt per 1 februari 2019 haar huidige directieteam uit met Sieneke Maij. Zij is sinds 2016 werkzaam bij Brainnet als Manager Finance & Control en is aangesteld als financieel directeur.

Algemeen directeur Tjebbe van Oostenbruggen: ‘‘Ik ben erg blij met de toetreding van Sieneke Maij tot het directieteam. De afgelopen jaren heeft Sieneke een belangrijke rol gespeeld in de verdere professionalisering van onze organisatie. De uitbreiding van het directieteam past bij de ambitie van Brainnet’.

Sieneke Maij is een ervaren finance professional. Zij was onder meer werkzaam bij Jufidet als consultant en bij Essent als Manager Finance. Zij focust zich binnen de directie op het beheren en optimaliseren van de financiële organisatie. Met de komst van Sieneke Maij bestaat de directie van Brainnet uit Tjebbe van Oostenbruggen, Christoph van der Stelt, Anne-Meint Bouma en Sieneke Maij.

Brainnet is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider en Contractmanager. Dagelijks werken er ruim 9.000 professionals via Brainnet bij banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners en (semi)overheid. Brainnet had in 2018 een omzet van ruim € 700 miljoen.

Bron: Brainnet

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer