Nieuwe vestigingsondernemers Carrière Uitzendbureau

0

Drie vestigingen van Carrière Uitzendbureau hebben nieuwe ondernemers aan het roer. Drachten en Amsterdam Sloterdijk zijn overgenomen door nieuwe ondernemers, de vestiging Breda is overgenomen door de Carrière-ondernemers van de vestiging Tilburg.

Martijn Somers (48), voorheen eigenaar van uitzendbureau Cliqt, heeft Carrière Amsterdam Sloterdijk overgenomen. Behalve personeel in de haven, logistiek en productie, werk waarin Carrière Amsterdam Sloterdijk is gespecialiseerd, brengt Somers ook de bemiddeling in administratieve en hogere functies in. Met Carrière ziet hij genoeg groeikansen: “Met een grotere organisatie achter me heb ik veel meer slagkracht.”

Hans Kuik (38) was al eerder werkzaam als intercedent bij de vestiging Drachten. Na een korte loopbaan als ondernemer in een andere branche is hij nu een nieuw avontuur begonnen als uitzendondernemer bij Carrière. In Drachten bemiddelt Carrière voornamelijk productiepersoneel voor de maakindustrie. Kuik heeft vertrouwen in de toekomst. “Ik ken de klanten, organisatie en de markt, dat geeft me een goede start.”

Wijnand van Dommelen (50) en Marcus van Mierlo (44) waren al ondernemer bij de vestiging Tilburg van uitzendbureau Carrière. Dat ging zo voorspoedig, dat ze in juni ook de vestiging Breda hebben overgenomen. Van Dommelen: “Een tweede vestiging geeft meer mogelijkheden om door te groeien.“

Bron: Carrière Uitzendbureau

Lees ook: Carrière Uitzendbureau neemt Interactief over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer