Omzetgroei Adecco, vooral in Nederland

0

De omzet van Adecco is in 2017 wereldwijd gegroeid met 4%. Adecco Group Nederland heeft een veel forsere omzetgroei geboekt.

Omzetgroei wereldwijd

De omzet van de totale Adecco Group kwam in het vierde kwartaal uit op ruim 6 miljard euro. Dat komt neer op een groei van 3% ten opzichte van dezelfde periode het jaar daarvoor. De organische groei is echter 7%.

De omzet van Adecco wereldwijd over heel 2017 bedraagt 23,66 miljard euro, een groei van 4% (organische groei 6%).

Omzetgroei Nederland

De omzet van Adecco in de Benelux is in het vierde kwartaal met 13% gegroeid. Over Nederland meldt Adecco dat de omzetgroei ‘double digit’ is. Aangezien België een ‘mid single digit growth’ kende, moet de omzetstijging in Nederland nog veel hoger zijn uitgevallen dan de 13%. Opnieuw forse omzetgroei voor Adecco Group Nederland dus, dat in het derde kwartaal van 2017 ook al een double digit growth kende.

Bron: Adecco Group

Noot van de redactie: exacte omzetcijfers over Nederland zijn nog niet bekendgemaakt. De omzet van Adecco Group Nederland over 2017 zullen worden gepubliceerd in de Flexmarkt Omzetranglijst die binnenkort verschijnt.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer