Aeves wint FD Gazellen Awards 2014

0

In de landelijke finale van de FD Gazellen Awards 2014 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is Aeves uit Bussum gisteren als winnaar uit de bus gekomen.

Het werving- en selectiebureau zag haar omzet over de afgelopen drie jaar bijna vertwintigvoudigen en is daarmee de snelst groeiende onderneming van Nederland.

Inkoop, sales en marketing professionals
Namens Aeves toonde directeur Sherief Abdalla­­ zich blij verrast met de prijs voor snelst groeiende onderneming van Nederland: ‘Tot aan de regionale finale van Noord-Holland hadden we niet door dat we zó hard gegroeid waren.’ Die omzetgroei bedroeg maar liefst 1945%, één van de hoogste percentages in de 11-jarige geschiedenis van de FD Gazellen. ‘We denken niet in markten, maar in functies. Onze focus op inkoop, sales en marketing professionals binnen zowel het private als publieke domein maakt dat we minder last van conjuncturele schommelingen hebben. Daarbij hebben we geleerd dat het in onze branche draait om wat mensen zelf willen, niet wat je van ze gedaan wil krijgen.’

Bron: FD Mediagroep

Lees ook:

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer